Op deze pagina vind je communicatiemateriaal en achtergrondinformatie om je activiteit te organiseren en bekend te maken.

Belangrijk om weten: Op deze pagina vind je o.a. de digitale versies van het logo, de affiche en flyer die je kan gebruiken om online reclame te maken voor je activiteit.

Als organisator kun je via dit formulier een gratis pakket met campagnemateriaal aanvragen mocht je liever met papieren flyers en posters je activiteit onder de aandacht wil brengen.


Logo's

Draaiboek

Wil je alle info van deze website liever op 't gemak in één handzaam document lezen of delen met andere mensen in je groep? Download dan hier het draaiboek dat we samenstelden voor mensen die een activiteit voor de Dag van de Trage Weg willen organiseren. Download het DTW draaiboek2024.

de affiches en flyers van 2024 verschijnen hier binnenkort.
Druk de documenten zelf af of vraag affiches en flyers aan via het aanvraagformulier

Onze rechtenvrije fototheek

Deze foto's laten de vele voordelen van trage wegen zien.
Je kan ze gebruiken als campagnebeeld of printen en als flyer gebruiken. Zet dan op de achterkant de praktische info van je eigen activiteit.

Verschillende vervoersmodi

Onderweg zijn

Waterlandschappen

Herfstbeelden

De handen uit de mouwen steken

Voorbeeldbrieven om naar je gemeente te sturen

We raden aan om je gemeente op de hoogte te brengen van de activiteit die je organiseert op de Dag van de Trage Weg. Zeker als je een afgesloten weg wil openmaken of terreinwerken wil uitvoeren.

Wegwijzers

Bewegwijzering van je route is heel interessant om ook individuele wandelaars over de soms onbekende parels te leiden. Download hieronder een PDF in A4-formaat waaruit je telkens drie roteerbare thema-pijlen kan snijden. Gebruik best stevig papier en lamineer ze, en plak of prik ze op elke splitsing!

Download een A4-print met drie wegwijzers Bel ons