IMG 20200818 WA0004
10 aug.
Tocht
Organiseer

Deel je DTW tocht op Routeyou

RouteYou is een handige tool om routes uit te stippelen. Ook kun je eenvoudig je route delen, toevoegen aan je eigen website of sociale media kanalen. Door de route voorafgaand aan je activiteit al te delen, kunnen andere tragewegenliefhebbers voor en na Dag van de Trage Weg 2023 ook van jouw route gebruik maken. Zo delen we trage wegen met zo veel mogelijk mensen.

Bekijk hier onze groep 2023 Dag van de Trage Weg op RouteYou

Routezoeker en routeplanner

Als je een ruiter- of fietstocht, mountainbike tour, gegidste wandeling of peddelactiviteit op het water,... organiseert, is het aan te raden om een route voor te bereiden.

Online zijn er al enorm veel routes te vinden. Van routes door de stad en cultureel erfgoed routes tot avontuurlijke bostochten. Via de routezoeker van RouteYou vind je er oneindig veel verspreid over heel het land. Filter ze op type, locatie, lengte, beoordeling of moeilijkheidsgraad. De filters zijn zo uitgebreid, dat je zelfs skateroutes of gravelbike routes kunt aanvinken. Je zult er altijd wel wat tussen kunnen vinden voor jouw activiteit.

Indien je liever een zelfgemaakte route gebruikt voor je activiteit, biedt het platform ook een handige Routeplanner. Voer het start- en eindpunt in en verleg de route gemakkelijk met je muis. Of maak een lus en geef aan op welke locatie je start en eindigt. Op deze pagina kun je zelfs routes uploaden als gpx bestand die via een ander platform zijn gemaakt, zo kun je reeds gemaakte routes gemakkelijk delen.

Voeg je route toe in de 'Dag van de Trage Weg' overzichtskaart!

Om ook na de activiteiten tijdens Dag van de Trage Weg nog te kunnen genieten van de vele mooie routes, hebben we op Routeyou een groep aangemaakt. Zo'n groep is een verzameling routes die je zelf kunt toevoegen. De routes zijn binnen de groep nog te filteren waardoor je gemakkelijk routes terugvindt. Ze verschijnen samen op een handige overzichtskaart die zowel in aanloop naar als na afloop van Dag van de Trage Weg online staat.

Voeg je route toe in de groep Dag van de Trage Weg 2023

Volg deze vier stappen

1. Maak je route en sla deze op (als je dit al gedaan hebt, sla deze stap dan over)

2. Bewerk je route via het potloodicoontje aan de linkerkant van het scherm en klik op 'classificeren'

3. Kies bij het classificeren voor 'groepen'

4. Geef de zoekterm '2023 Dag van de Trage Weg' in en klik op het eerste icoontje dat verschijnt.

Je route zal nu automatisch in onze groep worden getoond.

Stappenplan voor het toevoegen van een route in de groep 2023 Dag van de Trage Weg op RouteYou