IMG 0971 bewerkt vlaggen
5 sep.
Tocht
Terreinwerken
Cultuur
Doorgang voor iedereen
Organiseer

Dag van de Trage Weg komt dichterbij... We zetten nog enkele tips op een rij!

Ondertussen zit de zomervakantie er op, en wandelen of fietsen we weer met z'n allen door onze Belgische bosjes, over onze veldwegels en buurtwegen. Er zijn al heel wat activiteiten geregistreerd om op hét feestweekend van de trage wegen een instant vakantiegevoel op te roepen. Check snel het programma!

Ook jij kan nog steeds jouw activiteit registreren, en wij sturen je gratis promomateriaal op. Inspiratie of hulp nodig: info@dagvandetrageweg.be

Download hier de wegwijzers die we voor Dag van de Trage Weg ontwierpen.

Trage Wegen bestaat 20 jaar!

Daarvoor willen we trage wegen in de bloemetjes zetten - letterlijk. Nomineer de weg die volgens jou een bloemetje, of zelfs een stevige opknapbeurt en meer aandacht verdient, hiér.

Activiteit geregistreerd en een wandel/fiets/loop/ruiterroute uitgestippeld (contacteer ons gerust voor tips & tricks)? Dan is het tijd om deze uit te pijlen! Daarvoor hebben we DTW-wegwijzers ontworpen. Je kan deze zelf afprinten op stevig papier en (gelamineerd!) prikken en plakken langs jouw parcours. Zo kan iedereen, ook voor en na het feestweekend, jouw favoriete trage wegen ontdekken. Op deze pagina vind je nog veel meer communicatie- en promomateriaal om jouw initiatief in de kijker te zetten.

Heel veel succes met de organisatie, en heel veel plezier langs de trage wegen!