Stuur ons jouw verhaal en maak kans op een Weekendje Weg (en nog veel meer!)

Deel je ervaring en win!

Na de Dag van de Trage Weg zijn wij benieuwd naar jouw ervaring! Neem ons mee op jouw DTW-beleving aan de hand van foto's, video en/of tekst. Álle inzendingen maken kans om beloond te worden met een Weekendje Weg: een of meer overnachtingen in een B&B of op een woonboot, in een unieke setting in Vlaanderen! Vul het wedstrijdformulier in via onderstaande knop.

Klik hier om mee te doen!

Wedstrijdreglement

 • Deelnemen doe je door het invullen van het online wedstrijdformulier, mét daarbij je mooiste foto's/filmpjes/verhaal, gemaakt tijdens of gebaseerd op de activiteit waaraan je deelnam tijdens Dag van de Trage Weg.
 • LET OP: zet jouw naam in de bestandsnaam van de foto!
 • Door deelname aan deze wedstrijd geef je Trage Wegen vzw de toestemming om deze gegevens en foto's te bewaren en te gebruiken ter promotie van de campagne ‘Dag van de Trage Weg’.
 • Bij het toevoegen van beeldmateriaal dien je daartoe alle geldende auteurs- en portretrechten te respecteren, alsook alle andere toepasselijke wetgeving.
 • Deelnemen kan tot en met maandag 9 november. Inzendingen worden afgesloten om 12u.
 • De winnaars worden persoonlijk via mail gecontacteerd na dinsdag 17 november.
 • De VIJF winnaars worden als volgt bepaald:
  • FOTO - PUBLIEKSPRIJS: een selectie van de beste foto's (technisch; originaliteit; sfeer; setting; creativiteit; etc.) worden in een facebook-album van Trage Wegen vzw geplaatst. De maker van de foto die op dinsdag 17 november om 12u het meeste likes telt, sleept deze hoofdprijs in de wacht.
  • FOTO - 2e PUBLIEKSPRIJS: de foto die op één na de meeste likes verzamelt, valt als runner-up ook in de prijzen.
  • FOTO - JURYPRIJS: een van de winnaars wordt gestemd door het voltallige personeelsbestand van Trage Wegen. De foto's zullen uitvoerig besproken en deskundig beoordeeld worden op sfeer, compositie en het DTW-gevoel dat eruit spreekt.
  • ANDERE MEDIA - JURYPRIJS: wie liever aan de slag gaat met bewegend beeld of graag met woorden speelt, maakt evenzeer kans op een Weekendje Weg. Een grappig filmpje van, of een poëtische terugblik op jouw deelname aan de Dag van de Trage Weg wordt hierbij aangemoedigd.
  • ORGANISATOR - JURYPRIJS: één prijs reserveren we speciaal voor de deelnemende organisatoren van één van de meer dan 180 activiteiten. Een succesvolle Dag van de Trage Weg organiseren vraagt een groot engagement en vaak vrijwillige inzet, vanuit de sterke overtuiging van het belang van trage wegen. Om dit te doen in editie 2020 vergde, om de gekende reden, nog meer bezieling dan anders... Hiervoor zouden we sowieso alle organisatoren willen bedanken! De jury, bestaande uit het voltallige Trage Wegen-secretariaat, zal in eer en geweten één van hen selecteren. Deze prijs gaat mogelijk naar de meest originele of succesvolle activiteit... of net naar de mínst fortuinlijke organisator, die ondanks jarenlange tegenkanting of slechte wil toch volhardt om de trage wegen op de kaart te zetten. Wie deze laatste prijs overhandigd krijgt, zal hem in ieder geval verdienen!

Wat valt er te winnen!?

Hou deze pagina en onze Facebook in de gaten... binnenkort stellen we de WeekendjeWeg-arrangementen aan u voor!

De Uitstap!

Wil je nog meer kans maken op leuke prijzen voor echte tragewegenliefhebbers?

Simpel! Laat je auto op stal en verplaats je op een duurzame manier naar de activiteit waaraan je deelneemt. Dit kan gewoon te voet, met de fiets, de bus of met de trein als je wat verder weg wil (bijvoorbeeld met je gratis HelloBelgium NMBS-ticket!), en maak er een daguitstap van.

Documenteer je Uitstap en deel je ervaring aan de hand van foto’s, video en/of tekst. Meer weten?

Bezoek de website van De Uitstap!