Tocht of parcours
Alle leeftijden

Tragewegenwandeling

Op zondag 10 oktober 2021 organiseert Natuurpunt Aarschot z’n vierde ‘Tragewegenwandeling’. Rode draad zijn nog steeds de trage wegen, die zoveel mogelijk in de verschillende wandelingen verwerkt werden. Het is algemeen bekend dat er zich vele wandelpareltjes onder deze paden bevinden, dus bereid je voor op een prachtig Hagelands wandeldecor. Het aanbod werd bovendien gevoelig uitgebreid, en spreekt nu een nog groter publiek aan: zo kan je niet alleen kiezen tussen 4 verschillende afstanden (5-10-15 en 20km), maar zijn de trouwe viervoeters ook meer dan welkom op de hondenwandeling, komen de kids aan hun trekken op de “Crazy Kids Fotozoektocht ft. Pokemon”, en kunnen de levensgenieters onder ons kiezen voor een gezellige bier- of wijnwandeling. Voor de drie langste afstanden is een uitgebreide bevoorradingspost voorzien.

Start en aankomst in de Parochiezaal van Gijmel - Langdorp, Hombergstraat 2, Gijmel-Langdorp gelegen in het centrum van de Gijmel, waar je kan genieten van een uitgebreid gamma lekkere hapjes en drankjes.

Het startuur is vrij te kiezen vanaf 8u, aankomst uiterlijk om 17u.

Voor de liefhebbers is er een gemeenschappelijke start van de hondenwandeling om 10u mogelijk.

De wandeling wordt mee ondersteund door Wandelsport Vlaanderen VZW, en er is een unieke stempel voor het wandelboekje voorzien.

Deelnameprijs: €2,5 (kinderen -12 , leden Natuurpunt en WSVL vzw leden: €1,5)

Praktische info

Datum
Zondag 10 okt. 2021
08:00u - 17:00u
Prijs
Prijs: 2.5
Locatie
Parochiezaal Gijmel-Langdorp
Herseltsesteenweg 2,
3200 Aarschot
Locatie
Organisatie:
  • Natuurpunt Aarschot
Contactgegevens