Tocht of parcours
Volwassenen (18+)

Stadssafari Terloplein

Wandel met ons mee langs leuke kleine weggetjes door de stad en langs haar parken en wie weet win jij wel een gratis buurtmaaltijd voor twee personen.

De herfst is niet alleen het seizoen van regenbogen en wekkers die afgaan in het donker… het is ook het seizoen van heerlijk frisse lucht, kunstige paddenstoelenformaties, prachtige bladeren, heerlijke modderplassen, verse noten en verkwikkende wandelingen.

Op 16 oktober gaan we op zoek naar al deze bovenstaande natuurelementen – behalve dan die wekker, het is ten slotte weekend.

Vanop het Terloplein, sluiten we aan op het parcours van de grote stadssafari, maar dan op het tempo van onze groep. We maken een lus van een 10-tal kilometer langs allerlei rustige wegen, gezellige pleintjes en parken. Zo passeren we onder ander kasteel Ertbrugge en doorkruisen we het Rivierenhof. Als 10 km te veel klinkt, kan je opteren om het eerste deel van de route te wandelen en voor het tweede deel het openbaar vervoer te nemen.

Praktisch

  • Stadssafari van ongeveer 10 km langs trage wegen. Inkorten mogelijk in combinatie met openbaar vervoer
  • Vooraf inschrijven is niet verplicht.
  • We verzamelen aan de gezondheidskiosk, dat is het kleine huisje dat op het Terloplein staat naast onze nieuwe beweegbank.
  • Wees op tijd, we vertrekken om 13u. Afhankelijk van het groepstempo en het aantal pauzes zijn we terug rond 16u30.
  • Trek aangepaste kledij aan en neem voldoende eten en drinken mee.
  • Iedereen is welkom, we verwachten wel dat je 10 kilometer kan stappen

WEDSTRIJD – stappen tellen

Waag een gok op hoeveel stappen de wandeling volgens jou is, zet je stappenteller aan en toon op het einde van de wandeling jouw persoonlijke stappenstand, degene die er het dichtste bij zit wint een gratis buurtmaaltijd voor twee personen in buurthuis de Zermatt.
Je kan op 16 oktober een eenvoudige stappenteller ontlenen.
Heb je een smartphone en wil je er graag een stappenteller op downloaden of activeren? Wij helpen je graag ter plaatse verder vanaf 10u.

Praktische info

Datum
Zaterdag 16 okt. 2021
13:00u - 16:30u
Prijs
Prijs: Gratis
Locatie
Gezondheidskiosk Terloplein
Wijnegemstraat 65,
2140 2140 Borgerhout
Locatie
Organisatie:
  • District Borgerhout